Palvelut ja hinnasto


HINNASTO    

Ratkaisukeskeinen Lyhytterapia 60€ / 45min   

                                                                                  Access Consciousness

Access Bars hoito  80€ (n 1,5h)

Lyhytterapiassa voidaan käsitellä kaikkia elämääsi haastavia asioita. Tyypillisimpiä asioita ovat surutyö, eroprosessit, masennus, oman elämän suunnan etsintä ja traumat.

Tullessasi asiakkaaksi Sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään. Kaikki tapaamiset etenevät aina asiakkaan ehdoilla ja ovat ehdottoman luottamuksellisia. Asiakkaana saat itse valita  sinun tarpeisiisi sopivan määrän tapaamiskertoja.


Ajanvaraus;

tekstiviesti p. 050 5372865 tai aurinkopeili@gmail.com  tai

Mehiläinen terapiaklinikka,  Hatanpäänvalatatie 26, 2krs. Tampere. 050 348 3975

Mikä Access Bars?  Bars hoito on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista ja sen on kehittänyt Gary Douglas. ”All of life comes to me with ease and joy and glory” on Accessin käyttämä voimalause, joka suomennettuna tarkoittaa, että kaikki tulee elämääni helppoudella, ilolla ja loistolla. Tämä ei suinkaan tarkoita, että kaikki sujuu tästä eteenpäin täysin mutkattomasti, vaan sanallisten fasilitointien ja kehohoitojen, kuten Access Bars, meidän on mahdollista luoda mieleen ja kehoon tilaa, joka mahdollistaa uusien mahdollisuuksien näkemisen. Sallivuus ja tietoisten valintojen tekeminen luo tilaa uudelle ja voimme jälleen olla oman elämiemme tähtiä.

Access Bars -hoidossa kosketetaan lempeästi pään alueen 32 eri pistettä. Nämä pisteet ja alueet, Barsit, hoitavat hyvin arkisia, mutta usein kovin kuormittavia asioita pois mielestämme. Gary kuvailee, että hoito on kuin kovalevyn boottaus, joten sillä saadaan poistettua turhia mölyjä mielestä ja kehosta. Olen itse saanut hoidosta apua elämänmuutoksiin ja kipuihin. Kehon syvärentoutus on poistanut hoidettaviltani mielestä stressiä, ahdistusta, pelkoja tai suruja. Hoidoilla voi saada apua myös paniikki- ja pakko-oireisiin. Isoja vaikutuksia on saatu myös krooniseen stressiin, kehon kipuihin ja jännitystiloihin.

Toisinaan jo yksi hoitokerta on helpottanut oireita ja tuonut lievityksen murheisiin tai ongelmiin. Pienimmillään hoito on rentouttanut ja hoidon jälkeen olen kohdannut hymyilevän ja helpottuneen asiakkaan. Isoimmillaan olemme muuttaneet vuosia vaivanneita ongelmia ja ajatusmalleja. Osa asiakkaistani vain nukahtavat, eivätkä he oikein osaa edes sanoa, mitä hoidon aikana on tapahtunut. Kaikki kokemukset ovat kuitenkin oikein ja hoito vaikuttaa nukahtamisesta huolimatta.

Vastaanotto: Lahtomäenkatu 8 A 13, Tampere

Ajanvarus: aurinkopeili@gmail.com, tekstiviesti 050 5372 865