Mistä löytyy mielenrauha

Jouduin äskettäin tilanteeseen, josta vaitiolovelvolisuuden takia en voi kertoa mitään, mutta joka laittoi jälleen kerran miettimään ihmismielen pimeää puolta. Kuinka sokeasti voimme seurata vakaumustamme vaikka se asettaisi kantajansa jopa rikollisen leiman alle. Kuinka mikään tässä maailmassa ei mene vakaumuksen edelle, ei mikää eikä kukaan. Pahoinvointi ei ollut kaukana kyseisessä tilanteessa. Pidin itseni kuitenkin kasassa ja hoidin tehtäväni hyvin.

Jälkeenpäin työnohjaajani kysyi, kuultuaan kertomukseni, miten pystyn nollaamaan mieleni niin ettei tuollaiset asiat jää painamaan mieltä. Kuinka varmistan hyvät yöunet? Mietittyäni hetken kerroin meneväni halaamaan yli 90v mummuani. Mummia jolla on maailman suurin ja elämää nähnyt sydän. Hänen lämmin syli auttaa minuakin löytämään mielen tasapainon. Kiitos mummi kun olet luonamme.

Jokaisen olisi hyvä löytää oma tapansa poistaa paineita ja nollata mieltä. Niille jotka voivat puhua mieltä painavista asioista muille, jakavat asioitaan ystävien kesken. Jotkut laittavat lenkkarit jalkaan ja juoksevat, toiset meditoivat tai kuuntelevat äänikirjoja. Etsi itsellesi sopiva tapa purkaa stressiä. Ja jos sinusta alkaa tuntua siltä. että ystäviä on rasitettu jo tarpeeksi, eikä omat jutut enää auta niin ota yhteyttä ammattilaisiin. Meidän tehtävä on kuunella ja auttaa sinua avaamaan mielen solmuja.

Ihanaa syksyä kaikille

20171005_175650 (1)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s