Mielikuvituksen voima

Lapsen suurin voimavara on voimakas mielikuvitus. Sen avulla pystyy rakentamaan itselleen loistavan tulevaisuuden. Mielikuvituksen kautta sain itsekin tunteen hyväksytyksi tulemisesta. Olin mielikuvituksissani sankari, joka sai asiat hoidettua ja pelastettua muut hädässä olevat. Uskon vahvasti, että tämän takia olen tehnyt 30v. uran suunnittelijana ja ompelijana.  Tuossa työssä tarvitaan hyvää mielikuvitusta ja käsillä tekeminen on äärettömän terapeuttista. On aina ollut hienoa saada tehdä asiakkaille kauniita koteja ja vaatteita. Hoitaessani muita olen hoitanut myös itseäni. Pilvellä on siis hopeareunus. Sain tehdä hienon uran käsityöläisenä.

Opetan asiakkaitani erilaisten harjoitusten avulla tuntemaan onnistumisen ja osaamisen tunteita ja sitä kautta lisäämään uskoaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa päästä tavoitteisiinsa. Kun mieli saadaan kuvittelemaan hyviä voimaannuttavia asioita, ne pikkuhiljaa alkavat muuttua myös arjen todellisuudeksi. Näin saadaan luotu uskoa parempaan ja onnistumisia alkaa tulla, ei vaan yhdellä, vaan usein monilla elämän alueilla.

Harjoittelemalla hyväksyvää ja lempeää puhetta itseään kohtaan luodaan hyvä pohja käydä läpi traumaattisiakin asioita.  Mielikuvaharjoitukset ovat todella tehokkaita keinoja päästä näkemään haasteiden taakse ja ymmärtää niitä.

AP_kuva8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s